DE ETAGE – KopjeK Creatives

KopjeK Creatives

DE ETAGE

deetagebanner

De Etage is ooit ontstaan met het idee om een tijdelijke guerrila club te creëren, midden in het centrum van Groningen. Een creatieve uitvalbasis waar we onze residents, jonge talenten en grote namen uitnodigen voor een nacht vol muzikaliteit.

Met ontzettend veel enthousiasme hebben we keer op keer gewerkt om deze locatie helemaal KopjeK te maken. Na veel bloed zweet en tranen te hebben verloren in de ontwikkeling van de Etage, konden we het gewoon niet over ons hart verkrijgen om de club tijdelijk te houden. De Etage is het hart van KopjeK geworden.

In een intieme ruimte waar je dichtbij de DJ staat, ontkom je er niet aan: je bent één met de muziek. De Etage is een donkere club waar de bezoekers kleur aan geven. Een gezellige sfeer waarin iedereen zich met elkaar verbonden voelt.

Intens genieten van alles wat muziek zo fijn maakt. De Etage laat mensen kennis maken met nieuwe artiesten en laat de magie proeven van grote acts in een kleine setting.

De dynamiek van muziek zit ook in de beweging achter de Etage, constant proberen we de club steeds verder te ontwikkelen. De synergie tussen artiest en bezoeker is de hoogste prioriteit. Eén keer per maand opent de Etage haar deuren en geeft het publiek een nieuwe beleving.

“De Etage is een unieke club ervaring in een intieme setting.”